Srpanj, 2012.godine

U rujnu 2011.godine nastavila se suradnja s Karate klubom ”Delta”, a obuku je nastavio voditi trener Neven Petrović. Tako je grad Čabar dobio drugu generaciju karatista. Na završnoj svečanosti upriličenoj povodom polaganja ispita sudjelovalo je 28 mladih karatista. Njih šest položilo je ispit za 8 KYU (žuti pojas), a preostalih 22 za 7 KYU (narančasti pojas). Karatisti iz Rijeke oduševljeni su radom s mladima u Čabru te su u više navrata isticali da se radi o dobrom potencijalu, što će možda u budućnosti značiti i sudjelovanje na županijskim i državnim natjecanjima.

LJETNE KARATE PRIPREME

Karate klub “Delta” Rijeka za svoje karatiste svako ljeto organizira ljetne karate pripreme. Ove je godine ljetni kamp održan u Selcu u hostelu Karlovac u periodu od 26. kolovoza 2012. do 30. kolovoza 2012. godine. Osim svakodnevnih kondicijskih treninga i tehničko taktičkih priprema s usvajanjem novih tehnika, treneri KK “Delta” organizirali su za karatiste školu za najmlađe, kao i Uechi ryu grupu (program za viša zvanja karatea). Među našim karatistima, ljetnom kampu prisustvovao je Matija Žagar iz Tršća. On istiće kako mu je boravak u ljetnom karate kampu bilo jedno lijepo iskustvo gdje je putem zanimljivih sadržaja na otvorenm stekao nova znanja i usavršio tehnike.

Upisano u: Karate, Razno