Svibanj, 2013.g.

Plesna priredba ČAROLIJA MALIH KORAKA

Glazbeno – plesna priredba u organizaciji Udruge mladih „Motus“, okupila je mnogo žitelja grada Čabra i napunila prostorije Doma kulture u Tršću. Svoje plesno umijeće gledateljima su pokazali učenici Osnovne škole „Petar Zrinski“ Čabar, Matične škole Čabar i Područne škole Prezid, plesna skupna grada Čabra te Lokvarske mažoretkinje. Priredbu su upotpunili učenici glazbene škole, Sabina i Katarina Fućak, Luka Erent, Josip i Jakov Malnar koji su glazbenim izvedbama pokazali svoju ljubav prema glazbi.                                                                                                                                                                                                      Najveće oduševljenje gledatelja izazvali su posebni gosti večeri, Damir Zobec i Tea Brigljević te Filip Crnić i Lea Zobec koji su svojim plesnim i akrobatskim programom prikazali svoj višegodišnji rad. Damir Zobec prvi je Hrvat koji je u kategoriji juniora osvojio naslov svjetskog i europskog prvaka u plesnom i akrobatskom programu, a danas sa svojom partnericom Teom Brigljević ide prema svjetskom vrhu kao senior. Filip Crnić i Lea Zobec naši su reprezentativci, viceprvaci Hrvatske u kategoriji mlađih juniora.                                                                                                                                                                                     Gledateljima se obratio i gradonačelnik grada Čabra gospodin Željko Erent, koji je riječima pohvale istaknuo kako Udruga u vrlo kratkom periodu svoga djelovanja uspješno ostvaruje svoje ciljeve, pružajući mladima razne sadržaje u kojima mogu sudjelovati uz educirane voditelje. Svim sudionicima priredbe, kao i voditeljima zahvalio je skromnim darovima.

DSC08840DSC08838DSC08839

DSC08844DSC08841DSC08842

DSC08852DSC08846DSC08851

DSC08861DSC08856DSC08860

DSC08866DSC08862DSC08865

DSC08870DSC08867DSC08868

DSC08874DSC08871DSC08873

DSC08880DSC08877DSC08878

DSC08885DSC08883DSC08884

DSC08889DSC08887DSC08888

DSC08893DSC08891DSC08892

DSC08900DSC08897DSC08898

DSC08905DSC08903DSC08904

DSC08911DSC08907DSC08910

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSC08927DSC08915DSC08918

Prosinac, 2012.g.

Zbog  sve veće zainteresiranosti  djece za ples, u školskoj godini 2012./2013. organizirane su dvije grupe plesa. Učlanjenih u plesne aktivnostiove je ove godine 25, a plesne aktivnosti i dalje vodi učiteljica Sanda Erent. Osim sufinanciranja aktivnosti, Udruga mladih “Motus” financirala je i kostime za nastup na božićnim priredbama.

Ples

Božićni koncert u Tršću