Lipanj, 2013.godine

15. lipnja 2013. karatisti grada Čabra uspješno su završili još jednu godinu svoga rada. Na svečanom polaganju koje je vodio Namik Dizdarević, glavni trener KK „Delta“ Rijeka, sudjelovalo je 26 karatista. Svi su uspješno završili ispit i stekli novo zvanje za 7. i 6. KYU (naranđasti i crveni pojas). Među polaznicima 8-ero njih postiglo je uspjeh 5.00, a najboljom karatisticom u šk.god. 2012./2013. proglašena je Petra Ramljak iz Tršća. Nakon polaganja karatisti KK“Delta“ Rijeka, Leo Lazar te Marko i Goran Zbašnik, pokazali su umijeća koja su stekli višegodišnjim trenizima u klubu i time postali najuspješniji natjecatelji karate saveza PGŽ. Svoje druženje karatisti su završili domjenkom koje je za sve prisutne pripremila Udruga mladih „Motus“.

Karatisti će u kolovozu moći sudjelovati na treninzima u Kranju uz svjetski poznate majstore karatea iz Kine te pohađati ljetne karate pripreme u Selcu, a od rujna nastavljaju s treninzima u Čabru.

DSCN2321DSCN2326DSCN2323

DSCN2329DSCN2331DSCN2330

DSCN2339DSCN2344DSCN2340

DSCN2346DSCN2352DSCN2351

DSCN2355DSCN2360DSCN2358

DSCN2361DSCN2363DSCN2362

DSCN2365DSCN2378DSCN2371

DSCN2379DSCN2383DSCN2381

DSCN2384DSCN2396DSCN2393

DSCN2402DSCN2404DSCN2403

DSCN2405DSCN2407DSCN2406

DSCN2408DSCN2415DSCN2409

Ožujak, 2013.godine

UECHI RYU SEMINAR

Veliki sportski karate događaj u gradu Rijeci, 09.ožujka 2013.godine ostavio je mnoge učesnike u velikom raspoloženju, motivaciji i želji za ulaskom karatea na Olimpijske igre 2020.g. Ovom htijenju dali su svoj doprinos karate klubovi Primorsko Goranske Županije, sa oko 120 učesnika seminara,  a među njima bilo je i 20 karatista iz Čabra. Na seminaru se organizirao ispit za viša zvanja u karateu, trening tradicionalnog Uechi ryu i Shotokan karatea kao i trening sportskog karatea u borbama i katama. Naravno, cijela manifestacija okrunjena je prikazom karate vještine od najboljih karatista kao i podjela priznanja najzaslužnijim trenerima. Ovaj poseban sportski događaj održan je pod motom “Djeca su naša budućnost, karate na Olimpijskim igrama 2020.g. naša je želja.”

Film: http://www.youtube.com/watch?v=ekFYqO9MYJk&feature=share

Siječanj, 2013.godine

ZIMSKI KARATE I TAI CHI SEMINAR

Osim ljetne karate škole, treneri KK “Delta” Rijeka već tradicionalno svaku zimu za svoje karatiste organiziraju zimski karate i Tai chi seminar u Fužinama. Ove se godine seminar održao u periodu od 18. siječnja 2013. do 20 siječnja 2013. godine, a među našim karatistima prisustvovali su: Nikola Urh (Čabar), Marko Žagar (Čabar), Nikol Petelin (Čabar) i Matej Malnar (Prezid). Učenici ističu kako su svakodnevnim treninzima poboljšali svoje kondicijske sposobnosti, a posebno zanimljive su im bile nove borbe. Osim novih znanja koje su učenici stekli, također su upoznali i mnogo novih prijatelja s kojima su razmjenili iskustva u karateu. Treneri ističu kako naši karatisti sve više napreduju te će uskoro moći nastupiti i na brojnim natjecanjima.

Fužine 18.- 21.01.2013.

Rujan, 2012.godine

12.rujna, povodom Dana grada Čabra, naši karatisti predstavili su svoje vještine učenicima Osnovne škole Petar Zrinski.

Upisano u: Karate, Razno