Glazbeno – plesna priredba u organizaciji Udruge mladih „Motus“, okupila je mnogo žitelja grada Čabra i napunila prostorije Doma kulture u Tršću. Svoje plesno umijeće gledateljima su pokazali učenici Osnovne škole „Petar Zrinski“ Čabar, Matične škole Čabar i Područne škole Prezid, plesna skupna grada Čabra te Lokvarske mažoretkinje. Priredbu su upotpunili učenici glazbene škole, Sabina i Katarina Fućak, Luka Erent, Josip i Jakov Malnar koji su glazbenim izvedbama pokazali svoju ljubav prema glazbi.                                                                                                                                                                                                      Najveće oduševljenje gledatelja izazvali su posebni gosti večeri, Damir Zobec i Tea Brigljević te Filip Crnić i Lea Zobec koji su svojim plesnim i akrobatskim programom prikazali svoj višegodišnji rad. Damir Zobec prvi je Hrvat koji je u kategoriji juniora osvojio naslov svjetskog i europskog prvaka u plesnom i akrobatskom programu, a danas sa svojom partnericom Teom Brigljević ide prema svjetskom vrhu kao senior. Filip Crnić i Lea Zobec naši su reprezentativci, viceprvaci Hrvatske u kategoriji mlađih juniora.                                                                                                                                                                                     Gledateljima se obratio i gradonačelnik grada Čabra gospodin Željko Erent, koji je riječima pohvale istaknuo kako Udruga u vrlo kratkom periodu svoga djelovanja uspješno ostvaruje svoje ciljeve, pružajući mladima razne sadržaje u kojima mogu sudjelovati uz educirane voditelje. Svim sudionicima priredbe, kao i voditeljima zahvalio je skromnim darovima.

DSC08840DSC08838DSC08839

DSC08844DSC08841DSC08842