Kolovoz, 2014.

LJETNI KARATE KAMP SELCE

16.08. – 20.8.2014.

Ljetni kamp Karate Saveza Primorsko-goranske županije održao se u Selcu od 16. do 20. kolovoza 2014. godine. Među brojnim karate klubovima Primorsko-goranske županije, kampu su prisustvovali i članovi KK „Delta“ s područje grada Čabra.

Osim redovitih treninga, karatisti su zajedničkim druženjem mogli steći nova poznanstva i izmijeniti iskustva u karateu, osobito u večernjim satima kada su trenere zamijenili animatori.

DSCN3945DSCN3943DSCN3944

DSCN3948

DSCN3951DSCN3949DSCN3950

karate 2karate 1

karate 5karate 4

karate

karate 3

Lipanj, 2014.

POLAGANJE ZA VIŠA ZVANJA U KARATEU

Nakon iznimno uspješne godine i osvojenih prvih medalja u katama, karatisti KK „Delta“ s područja grada Čabra 12. lipnja 2014. godine položili su ispit za viša zvanja u karateu. Ispitu je pristupilo sedamnaest karatista od kojih je trinaestero njih položilo ispit za 5 KYU, troje za 6 KYU  a najmlađi među njima položio je svoj prvi ispit za 8 KYU.

Svečano polaganje održalo se u prostorijama sportske dvorane OŠ „Petar Zrinski“ u Čabru, a vodili su ga: Namik Dizdarević, predsjednik Karate Saveza Primorsko-goranske županije te treneri Neven Petrović i Tanja Mandić.

DSCN3731

DSCN3729

DSCN3730

DSCN3737

DSCN3748DSCN3745DSCN3746
DSCN3752DSCN3743DSCN3749
DSCN3756 DSCN3753DSCN3755

DSCN3762DSCN3758DSCN3761

DSCN3766DSCN3763DSCN3764
DSCN3772DSCN3770DSCN3767

Ožujak, 2014.

KARATISTI GRADA ČABRA OSVOJILI SVOJE PRVE MEDALJE

22.ožujka 2014.godine, u Mavrincima kraj Rijeke, održano je posljednje, treće kolo Županijske karate lige. Nastupilo je 256 natjecatelja iz 16 klubova i 37 škola, od čega 128 natjecatelja u borbama ( 81 natjecatelj i 47 natjecateljica) i 128 natjecatelja u katama (66 natjecatelja i 62 natjecateljice).

Izniman uspjeh ostvarili su natjecatelji Karate kluba ”Delta” s područja grada Čabra koji već četvrtu godinu u suradnji s Udrugom mladih ”Motus” iz Čabra i trenerom Nevenom Petrovićem redovito održavaju svoje treninge. Karatisti grada Čabra već su na svojem prvom natjecanju osvojili medalje što pokazuje izniman potencijal karatista s ovog područja. Među najboljima je bio Marko Žagar koji je osvojio prvo mjesto u katama i zlatnu medalju. Emili Lipovac, Marina Fonio i Nikola Urh osvojili su brončanu medalju, a Petri Žagar i Petri Ramljak pripala je učesnička medalja.

Karatisti nastavljaju s redovitim treninzima te se pripremaju za međuklupsko natjecanje i polaganje za veće zvanje u karateu.

DSCN3465DSCN3463DSCN3464

Karate 2014.Karate 2014.Karate 2014