Udruga mladih „Motus“ u suradnji s Pastoralnim centrom „Kćeri Marija Pomoćnica“ i ove je godine organizirala dvodnevno druženje za djecu koja su se odazvala u velikom broju. Putevima božićne bajke učenike su vodile: Sanda Erent, Sanja Križ, Tina Malnar, Sanja Branišelj, Marija Arh, Tea Jotić i Mateja Štimac. U kreativnim radionicama izrađivali su sove od češera i filca, božićne aranžmane, ukrase i predmete od prirodnih materijala, oslikavali svijeće salvetnom tehnikom oblikovali male anđele i snjegoviće od kartona i  izrađivali jaslice od prirodnih materija. Nakon radionica učenici su nastavili druženje uz prigodne božićne filmove sve do kasnih večernjih sati. Idućeg jutra, nakon doručka uredili su izložbeni štand, postavili jaslice u centu grada Čabra i nakon prisustvovanja sv. misi prezentirali svoje uratke roditeljima,rodbini i prijateljima te završili još jedno lijepo druženje kojim su unijeli svjetlost Betlehema u grad Čabar i učinili Božić posebnim.

DSC00589DSC00588

DSC00592DSC00609DSC00600