KARATISTI GRADA ČABRA OSVOJILI 18 MEDALJA NA ŽUPANIJSKOJ KARATE LIGI

Prošlog vikenda u Delnicama održano je posljednje kolo Županijske karate lige na kojoj su karatisti grada Čabra ponovno postigli zadivljujući uspjeh osvojivši 18 medalji u katama i borbama. Nikola Urh osvojio je brončanu medalju u katama i srebrnu u borbama, Marina Fonio zlatnu u katama i brončanu u borbama, Emili Lipovac brončanu u katama i srebrnu u borbama, Marko Žagar (Čabar) zlato u katama i broncu u borbama, Matej Košmrl broncu u katama i borbama, Nikol Petelin zlato u katama, Matija Žagar broncu u katama, Petra Ramljak i Petra Žagar dobile su učesničke medalje za kate i borbe, a Marko Žagar (Prezid) učesničku za borbe. Među 18 klubova koji su sudjelovali, Karate klub „Delta“ proglašen je najboljim klubom i ukupnim pobjednikom Županijske lige.

Uspjeh koji su naši karatisti postigli rezultat je višegodišnjeg rada s djecom koje Udruga mladih „Motus“ provodi u suradnji s KK „Delta“ iz Rijeke i OŠ „Petar Zrinski“ Čabar. Treninzi se od rujna 2014. održavaju dva puta tjedno, a vodi ih profesionalni trener Neven Petrović.

DSCN4236Picture 032

Upisano u: Događanja