Ožujak, 2015.g.

KARATISTI GRADA ČABRA OSVOJILI 18 MEDALJA NA ŽUPANIJSKOJ KARATE LIGI

Prošlog vikenda u Delnicama održano je posljednje kolo Županijske karate lige na kojoj su karatisti grada Čabra ponovno postigli zadivljujući uspjeh osvojivši 18 medalji u katama i borbama. Nikola Urh osvojio je brončanu medalju u katama i srebrnu u borbama, Marina Fonio zlatnu u katama i brončanu u borbama, Emili Lipovac brončanu u katama i srebrnu u borbama, Marko Žagar (Čabar) zlato u katama i broncu u borbama, Matej Košmrl broncu u katama i borbama, Nikol Petelin zlato u katama, Matija Žagar broncu u katama, Petra Ramljak i Petra Žagar dobile su učesničke medalje za kate i borbe, a Marko Žagar (Prezid) učesničku za borbe. Među 18 klubova koji su sudjelovali, Karate klub „Delta“ proglašen je najboljim klubom i ukupnim pobjednikom Županijske lige.

Uspjeh koji su naši karatisti postigli rezultat je višegodišnjeg rada s djecom koje Udruga mladih „Motus“ provodi u suradnji s KK „Delta“ iz Rijeke i OŠ „Petar Zrinski“ Čabar. Treninzi se od rujna 2014. održavaju dva puta tjedno, a vodi ih profesionalni trener Neven Petrović.

DSCN4236Picture 032

Ožujak, 2015.g.

KARATISTI GRADA ČABRA NASTAVLJAJU OSVAJATI MEDALJE

Natjecatelji KK „Delta“ sa područja grada Čabra na 17. Delta kupu, svojem prvom turniru, ostvarili su izniman uspjeh nastupivši u katama i borbama. Svi su natjecatelji konkurirali za medalje pri čemu su treće mjesto i brončanu medalju osvojili: Petra Ramljak u kategoriji učenice, Marko Žagar u kategoriji mlađih kadeta i Nikol Petelin u kategoriji kadetkinja.

Natjecanje se odvijalo prošlu nedjelju u Kastavskoj dvorani u Rijeci.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA